Fokusløb

A-teams bestyrelse holder løbende øje med, hvilke af vores fokusløb og arrangementer, der aflyses, og hvilke der afholdes. Vi følger myndighedernes retningslinjer, så vi kan passe på hinanden, og vi glæder os til, at vi kan mødes igen.

Nedenfor findes listen over de fokusløb, vi har udvalgt til 2019. Et fokusløb er et særlig udvalgt løb, hvor vi har opmærksomhed på at skabe gode og trygge rammer, så A-Team's løbere kan deltage på tværs af forskellige forudsætninger. A-Team er særligt glade for Spartas løb, da de er velorganiserede, overskuelige og holder sig til planen. Den store forudsigelighed gør løbene autismevenlige, og der er styr på både tidtagning og ruteopmåling. Det kan vi li'! Vi er så heldige at have en aftale med Sparta, hvor medlemmer af Forening A-Team kan få gratis startnumre til en række udvalgte løb. Det er markeret på oversigten, hvilke løb, der er Spartaløb. Tilmelding til disse kan kun ske via hjemmesiden. I kan også komme direkte til tilmelding til de øvrige løb her - og husk at skrive A-Team som klub/hold.

Ved fokusløb er der:
  • En basecamp for løberne før, under og efter løbet. Basecampen skal sikre, at både løberne og hepperne har et samlingssted.
  • Mulighed for at få en løbemakker, der løber sammen med én til selve løbet.
  • Medaljer til børn og unge.
  • A-Team diplom til alle deltagere.

Hvis I har forslag til fokusløb udover dem, der står på listen, må I meget gerne sende en mail til os via kontaktformularen på forsiden.

Ingen løb i kalenderen