A-Team Løbet

Her er lidt info om A-Team Løbet.

Et A-Team løb er ikke et almindeligt motionsløb, da vi gerne vil forene behovet for overskuelig struktur og forudsigelighed med en tilpas udfordring, så flest muligt kan være med.

Løbet foregår på en rundstrækning, hvor du kan gå, løbe eller køre på løbehjul i én time. Ruten er tydeligt afmærket, og der er folk, der viser vej. Vi tager tid med en TimeTimer, så det er tydeligt, hvor lang tid, der er tilbage at bevæge sig i. Hvis du vil, kan du få et manillamærke, hvor der bliver sat en streg, hver gang du passerer start/målstregen. Du bestemmer selv, hvor mange omgange du vil tage. Når timen er gået, bliver der ikke sat flere streger og løbet er slut. Herefter er der medaljer, diplomer og hygge ved basen, hvor vi også mødes før løbet.

Du bestemmer selv, om du vil gå, løbe eller fx køre på løbehjul. Når der er gået en time, bliver der ikke sendt flere afsted på nye omgange.

Når løbet er slut, vil der være medaljer og diplomer til alle.

Herefter vil der være mulighed for deltage i en hyggelig fællespicnic, hvor vi spiser/drikker vores medbragte mad og drikkevarer.

Det er gratis af deltage, hvis du er medlem af Forening A-Team. Det koster 50 kr. pr. person for ikke-medlemmer.

Se invitation og program her

Næste løb er:

A-Team Løbet

24
August
A-Team Løbet
Kl. 11:00
Tiøren, Amager Strandpark
1,5 km